Search This Blog

Monday, May 18, 2009

Sony Ericsson G705

16hb lepas,aku g jitra.daftar kursus utk semester may kat IPDA.pastu g loq staq..bawak kazen aku yg tintong tu,teh ngan t-qah..teh nak beli enpon..p usha kat pacific.g kat uncle y aku beli dlu tu,kut belh diskaun sket..diorg kata kat sentosa lg bnyk,tapi aku maleh nk pegi..lagi bnyk,lg susah nak pilih..rambang mata plak..lagipun harg lebih kurang je..
usha p usha mai,org y nak beli tu tau dah la...xpasai2 ngan aku skali tergedik2 nak beli!!terlebih2 drpd org nak beli...tgk enpon tu cun sgt,sambar gak satu!jahannammmmmmmm!!!kekekeke
xpadan ngan xdak duit!apa lagi...kad kredit la...tu lah manusia..xpenah puas ngan apa y ada..
dlu aku pakai sony ericsson w580i.blm sethn pun,aku dah tukar kpd y baru nih,G705.y lama aku jual kat kwn aku..besh gak y br ni,sbb ada wifi.function tu up sket la dr y lama.y lama tu walkman pun version,sound best.y ni pun ok gak..teh pun beli sama cam aku,cuma dia kaler hitam(cun giler),aku kaler hitam n gold.stok hitam dah xda..xpelah,nmpk mahal sket..hehehe..

Introduction / Preview : Sony Ericsson G705
The Sony Ericsson G705 will feature an integrated GPS, WiFi, Bluetooth, a 2.4-inch QVGA display, a 3.2 megapixel camera with flash, media player, 128MB of internal memory, Memory Stick Micro (M2) card slot, and running A2 software platform.
Specifications:
Large 2.4” screen – view websites and emails with high clarity
HTML browser – surf the net how it was meant to be
Automatic rotation – switch from portrait to landscape with just a tilt of the phone
Google™ shortcut key – Go to Google™ from the idle screen with one key press
Inbuilt aGPS combined with Google Maps™ for Mobile and Wayfinder™ – never get lost again
Wi-Fi™ and DLNA certified™ – connect the way you want
3.2 megapixel camera – snap and share your favourite images via Bluetooth™
YouTube™ compatible – upload videos or download favourite clips

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...