Search This Blog

Tuesday, June 30, 2009

Dinner 3K Perpustakaan

hari sabtu lepas, 27hb,buat dinner 3K Perpustakaan.thn ni xsempat nak buat rombongan cik kiah cam selalu..diskus punya diskus,meeting punya meeting,so,buat dinner je thn ni.lg pun xpenah buat lagi dinner.buat collection sket dr smua ahli,support dr kelab sudah semestinya la..then da sponsor sket dr penaja2 yg tidak mahu dikenali..hehe..
maka berlansung dengan meriahnya la mlm tu..as usual,klau library buat jamuan,makanan mmg superb la.mlm tu pun sama la walaupun jamuan tu utk kami sendri.sblm ni duk jaga makan utk org ja kan..
punya banyak makanan sampai xabeh makan...lgpun malam,mkn xbrapa nak laju sgt la..aku lak ajk kelab,da la kerja yg kena buat.kali ni aku kena bahagian hadiah utk games,hadiah cabutan bertuah n cenderahati utk smua ahli..alhamdulillah,tugas berjaya diselesaikan..
apa pun,smua enjoy mlm tu..paling besh,musical chair la..dah besar panjang dah masing2,jadik budak2 jap mlm tu..walaupun xmenang,sibah yg menang(terbukti pungkok dia lagi power,hahahha),aku agak bertuah sbb dapat cabutan bertuah walaupun hamper kecik..hehehe..
tahun depan xtau lg apa acara pulak...hope lg besh dr sebelum2 nih..


# beday girl n beday boy jan - june 09


# makan time


# muka2 sebelum menyerbu makanan


# team lelaki xberapa mencabar sangat..


# team pompuan yg happening habis mlm tu...


# doa makan..


# gosip jap


karaoke time!!


# kemuncak acara...bungkus2




# jahanam diet aku!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...