Search This Blog

Tuesday, July 14, 2009

kerja gila..

sabtu lepas kena submit assgmnt utk subjek english..xdak la susah sgt sebenarnya..kena wat report,speech ngan slide presentation pastu kena present..tapi bila buat keja last minit..tu lah jadiknya.hari sabtu nak kena submit,jumaat baru pulun..tdo pkul 6 pagi!!hahhaah...padan muka.klas pkul 10.15am.sampai klas kul 11.30!aku ngan pais las present..present sorang 10 minit je,pastu balik arr.punya gila,p tgk wayang trus.tengok ice age 3.lagi gila sebab cita tu lawak gila!!!besh sgt.aku gelak gila2 la ngan pais..riuh rendah panggung..
pais stay umah aku dr hari jumaat sampai pagi senin.hari ahad dia amek mc..punya malas nk g keja konon xlarat..hahhaha..kena plak pg ahad tu hujan lebat..apalagik,berduet la aku ngan dia..bantai tido sampai tghr..bgn masak2,kuar g amek mc.wat muka teruk kat doktor..pastu g lepak kola perlis ngan gua kerbau kat kodiang!hampeh pais!!
besh la..dah lama aku xdak geng nak hang out camni.dia pun sunyi,so,aku teman la dia.sian gak dgr problem dia,masalah rumahtangga..nak buat cemana,tuhan nak uji dia camtu..apa pun,i wish u luck la beb!moga kau trus tabah...




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...