Search This Blog

Thursday, July 23, 2009

zero

xtau la apa ada lam pala otak aku la ni..kadang2 kosong,kadang penuh,kadang separuh..kadang2 xda otak!!kekekekek..ntahapantah aku nih..
bkn la nak pkr bagi jadi banyak masalah..tapi ntah..xtau nk cakap cemana.bukan la masalah,tapi kena pikir jugak..
kelas last mgg ni,assgmnt pun last hantar mgg ni.hr sabtu..pas hr sabtu oklah,lega dah 1 bab.
exam bln 8.sem ni 3 paper...pas bln 8 lega lagik 1 bab.
keja?as usual..xdak menyusahkan kepala hotak aku sangat sbb keja yg dah biasa kita buat hari2..cuma how we handle it je..
chaq,tok bah n tok mek..hmm..yg ni xleh dijadikan masalah..dah diorg xsehat,nak buat cemana.cuma,lately nih,kesihatan diorg xbrapa stabil.risau la.yg kat cni xpe,leh p tgk slalu,yg aku ralat sgt,tok mek aku la.br ni aku kol cakap ngan makcik aku.jadik sebab xleh nak cakap.tringat sgt kat tok mek aku!skang ni aku hanya leh berdoa smoga dia cepat sembuh..
urusan perkahwinan????adusss..aku cam xleh nk pkr bab tu sbb aku rasa cam lambat lagik!bulan sebelas..skang bln 7..jauh g kut.aku ja,kata lambat,org keliling smua kata xlambat dah..ahad lepas p kedai pengantin..setengah jam duk kat ctu aku xleh decide apa2 pun lagik.seb baik gak kak azi g jugak.ada la org nak bagi pendapat sket.harapkan mamat sorang tu?huh!xleh harap!!tunang aku yg tersayang tu la...langsung xmembantu.
kaler tema pun xtau nak wat kaler apa..pening2..pusing p pusing mai,last2 hentam jelah kaler apapun!la ni cam nak tukar plak..hehehhe..
ujung bln kalu jadik nk g keyell..nak g carik baju nikah kononnyer..tapi xtau nak bl kaler apa n nak buat fesyen cemana..hmm..apa la yg aku duk pkr skang ni aku pun xtau!
bukanla aku xhepy nak kawen nih..tapi ntah..xdak rasa excited pun lagik..perasaan tu xmai lagik..hehehe..maybe sbb aku ni jenis wat keja last minit kut...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...