Search This Blog

Friday, October 23, 2009

agak kelam kabut minggu ni..banyak keja kena setel..adeh..biasala keja..lab baru nk open dah,kena setting deep freeze software.30 pc!nak muntah adah aku duk buat benda alah tu..
main game pun xdan dah..nak online kat umah lak xleh.modem rosak.seminggu br mai tukar,tu pun 2 3 kali aku kol HQ. geram btui..dah mai tukar,xleh guna lg gak,kena setting balik..
boring2


~~ semlm dah p amek baju nikah.dah siap...yeayea...
~~ kad kawen pun dah siap..huhu..seb baik. sabtu ni abg aku g collect..lega rasa.
~~ cupcakes pun dah order..thanks to http://batriesyia-homemade.blogspot.com/. tgk design cake dia sgt mengujakan aku!eheh
~~ cupcake utk tetamu dr sebelah lelaki pun dah setel.siap ngan payment lagik.thanks to paish!
~~ tenkiu card pun dah otw..payment dah buat separuh.tgg layout sket lagik.
~~ hantaran dah 50% siap..barang2 dah ada cuma xdeco btul lagik..malas nk buat lagi sbb xdak tempat nk letak.
~~ insyallah shooting pre-wedding buat hr ahad ni ngan gg..harap2 smua okeh je..
~~ petang ni nak g bli barang sket utk wat door gift.tiba2 je rasa cam nk wat sendri..hekhek..dah last2 ni baru kalut.awal2 dlu xterpikir,nak bli je smua..bukan apa,kain alas utk hantaran tu bnyk lebih,so xnak la membazir kan..buat la simple2 je...sronok bila last2 ni pulun..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...