Search This Blog

Wednesday, January 20, 2010

granny...

dah jadi macam musim pulak..huhu..xbaik btul aku nih!
actually its about my grannys..eheh..
mula2 tok mek aku..mgg lepas balik kg,umi kata masuk wad pulak.kali mmg nk kena operate dah.pastu katanya skang ni dia teruk sket..ya ALLAH,selamatkan lah mek aku!mampukah dia bertahan?entah la....so,esok umi ngan abah nk pegi sana.paknjang,wa ngan maklang pun nk ikut skali..umi dah buat border pass baru dah,asing kan dengan abah.standby...kut mek teruk,dia nak stay sana..abah balik sorang je..aku?
then..hubby punya tok pulak...last 2 weeks,dia pegi kl..cik balik perlis ambik tok.nak pegi tengok paklong.bln lepas paklong jatuh,patah baju,skang ni katanya tengah berbalut lagi la tangan tu..patutnya ahad lepas tok dah balik dah.cik hantar jugak.paklong pun katanya nak ikut skali blk perlis...tapi ahad lepas tok demam.mlm tu masuk icu..ayah kata pakai tabung gas plak dah..aduiii...pastu ayah duk plan nak g sana la esok lusa ni.nak pegi ngan keta n of coz ngan hubby la..aku?umi xbg ikut...kut nnt pegi sana,jadi apa2..baru2 nak ni duk travel jauh plak..duk cni pun xlarat nak mangkit..p sana kang jadi apa susah pulak..heheh..
aku kena balik tunggu umah la.lgpun abang xp...kena tinggal....huhu
apa pun harap both of my granny will be fine.Aminn!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...