Search This Blog

Wednesday, May 26, 2010

Spec baru...


pagi2 sabtu bgn tdo dgr hubby duk jerit...tgk2 spec dah jadik arwah..cemin dah pecah 3!masyallah laki aku...tdoq xbuka spec..teruk sungguh!
truih kata mls nk p opis,sambung tdoq balik....kul 8 bgn kata nk g opis plak sbb rugi klau cuti sbb hr sabtu half day jek..so nk pegi jugak..spec xda..cemana?pegi ngan kakak katanya...ok la,klau nkdrive mmg aku xbg..
plan ptg tu nk g wat spec baru la,tapi pas lunch,dia dah terbongkang tdo,sakit kepala..yelah,xpakai spec..mmg la pening..ptg tu sblm blk kg,dia p cr spec lama kat umah ayah..ada la yg zaman jepun punya tu..aku cakap muka dah mcm professor klon dah pakai spec lama tu..cermin bulat jek..hahahhaha..
petang ahad,setelah sesi pujuk memujuk berjaya,p lah kat tesco mergong tu nak g wat spec..(pujuk ayah tolong bayaq dlu utk wat spec..hahhaah)..skali bl p kedai spec tu,akak p check mata,dia pun rabun jauh n silau gak..so,buat 2 spec,kena la ayah...dekat 1k jugak..huahuahua..dia yg nak buat sama xjadik buat dah sbb tlg bayaq utk anak2 dlu...adeh deh bapak mentuaku..
semlm,p amek spec baru..ciwi xsangga la...sbb spec baru tu akak kata cantik...duk perasan hensem plak..blk bwk keta pun laju ja,mata da terang balik..
akak duk pening pakai spec baru dia..yelah 1st time pakai,camtu la..nmpk muka tua dia kata..huhu....
to hubby..pasni jaga leklok ek spec baru tu..hutang xbayaq lagi.ntah bila nk bayaq..akak kata harus dah nk bayaq tu.....kira sponsor by dah...anak bapak..........

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...