Search This Blog

Thursday, May 20, 2010

Weekend escape : day 2

pkul 10 dah siap2 nk gerak kuar dah..kuar awal..sebab?nak g break1st kat mc'd!!!yeaaaaaa
hahahahha...
perlis xda...loq staq pun xda gak..so,mai cni amek kesempatan..ciwi sungguh!
g kat taiping sentral tu..hari ahad kan,punya la ramai orang...xpa2..janji leh mkn...so,inilah hasilnya....







sgt kenyang okeh!!!

then masuk jln2 jap kat dlm tu,tgk apa ada..pastu terus gerak..singgah umah kakcik jap..nak tgk makcik tu...bule tahan la alah dia..aku pun duk perturun ilmu la konon2 kat dia..yelah dia tu keja lena ja..hahhahaha...

xlama kat umah dia,kul 12 lebih gerak trus...destinasi?cameron highlandddd...yuhuuuuu

dah naik hr ahad,so jln lengang jek..tapi keta bnyk yg turun la..on the way naik tu,xbnyk pun..aku dah ngantuk sgt dah,tp xleh nk tdo..sian lak kat hubby nk drive sorang2,so duk merapu la kami dua...

sampai atas dekat pkul 2 jugak..drive pun rilex2 je..xda nk rush pe..g carik hotel dlu..then checkin..kami main harung jek..xdak wat booking pun sbb hr ahad org xramai sgt kat sana..org smua dah turun dah..naik hotel smayang,mandi..turun pulak.hubby duk kalut nk p ladang boh..mcm nk hujan jek..

on the way ok je...jauh giler...bl dekat nk sampai jek..hujan!lebat plak tu...alang dah pegi,naik gak la..dah la jauh,nak naik pun satu hal jugak jln tu..adehh....sampai atas,hujan gak..so duk lepaking minum teh jelah..nk turun xleh..tu pun ramai org duk mai lagi..ms nk balik br hujan cam reda sket...view kat ctu mmg sgt cantik!

tea break..teh hijau+strawberry tart..tu je teh yg aku bule minum.klau teh lain,pas minum angin satu badan..

si payung pink....jambu wehhh


pkul 6 gerak balik hotel..dah letih..apa lagi..tdoq la..hujan plak tu...syejuk woooo

kul 8 lebih kuar carik makan..kat cni yg aku xsukanya,nak carik makan susah sket..so,mlm tu kami dine kat marrybrown jek..mkn bubur,tapi hubby yg tolong habiskan sbb xbsh sgt pun..blk hotel..layan mentor pastu tgk human target...pastu...belayar..mueheheheh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...