Search This Blog

Loading...

Tuesday, September 21, 2010

nasi kandar line clear

ni port yg mula2 singgah masa sampai penang...nak mencari 1 hal..sebab xpenah pegi.akak dah pegi mgg lepas ngan azimi,tapi azimi guna gps..so,mudah la sampai..kali ni dia xingat dah simpang yg mana..cuma tau jalan..

yg ayah ngan hubby duk hingaq2..duk teriak2 2 branak tu..as usual..diorg mmg camtu..masing2 cuma tau nama jalan..xtau kedai tu tang mana...dah sampai area tu baru akak ingat,then follow jelah...

ingatkan hebat sgt...gerai tepi jln jek...kedai biasa jek.bukan restoran besar..tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..manusia punya ramai..kena lak masa kami sampai tu dlm pkul 1..elok2 je nak lunch..huhu..hebat2..beratur bule tahan panjangnya sementara nak dapat makan...

pakat2 duk beratur..rasanya ada mau lima blas org baru sampai turn aku
nasi kandar line clear....sebelah tu gambar mamak2 tu ngan artis2 yg penah mai sini
lauk nampak maveles..tapi hubby kata xsedap...
xgamak la aku nak makan kepala ikan neh..sungguh hodoh ok!
mana lagi cun..aku ke kepala ikan tu?jawab cepat!!!
kami kami
bajet hensem la neh...
hana duk heran tgk maksu
me n hana... pic taken by haziq
tgk mamat blakang tu..duk kenyeh apa ntah
lauk nampak maveles..ayah kata xmasuk sgt kuah tu..diorg buh sket..nasi kandaq kuah kena banyak sampai melimpah2..huhu..( harga pun bule tahan...masing2 pakat kena 10 hengget  dan ke atas..). hubby pun kata xsedap..dia makan xsemenggah mana..klau tak,maunya 2 pinggan klau makan nasi kandaq neh...aku mkn cam biasa2 ja..sebab aku xminat sgt..xberapa nak obses la..org ajak makan,aku makan la..

tapi bila kami nak balik tu..org lagiiiiiiiik ramai duk masuk..dasat2 

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...