Search This Blog

Wednesday, September 22, 2010

nasi kandar pelita..

ni destinasi nasi kandar terakhir dlm misi kali ni..ahahaha..
ni makan kat autocity penang tu..kuar JJ BM...ayah lapar..nak nasi katanya..yelah mkn nasi kandar kg melayu pagi tu..mai pkul 4 dia lapar pulak..so,hubby decide g nasi kandar pelita sebab xpenah pegi lagi..


hubby ngan ayah duk amek lauk..lauk pun dha kurang sbb dah petang..tapi org ramai g duk mai n ramai duk makan nasik!!pkul 4 pun ada org masik lagi ekkk?
aku ngan mama mkn megi goreng..mmg terbaek!!siyessss!!tgk ar pinggan tu..kat tepi2 tu ada gambar pelita..pastu bila dah habis mkn nmpk ar kat muka pinggan tu perkataan terima kasih...banyak kut untung diorg neh sampai pinggan pun leh custom made kan?

hubby ngan ayah kata lauk dia kurengg..diorg kedekut kuah...nasi kandar ni kan kuar kena campur pastu kena berlinang linang..tapi diorg buh sket je..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...