Search This Blog

Saturday, October 02, 2010

dine@pizza hut

dinner hari ini adalah ditaja oleh bapak mertuaku...huhu..tenkiu ayah!!! kami sangat kenyang...

budak tecik neh langsung xdiam..xtau la apa yg dia duk merepek tu..mkn banyak cakap pun banyakkkkkkk...seb baik dia mau duk kat baby chair tu..klau x,jenuh la nak ligan..
asu n hana
actually mlm tu nak celeb utk haziq sbb dapat no 9 masa exam lepas..banyak peningkatan dr mula2 skolah dlu..dapat A banyak..so,wan blanja mkn piza..--walaupun haziq cuma makan mushroom soup ngan roti jek sebab yg xexam makan lagi banyakkkkkkkk
sesi memilih makanan...
haziq yg amek gambar ni...
on the way perabihkan apa yg ada...
sampai tertdoq budak neh..
kami
sesi gores dan menang...
pkul 8 lebih sampai piza..pkul 10 baru balik...lama? bukan sebab mkn sangat pun..sebab order sangatttttttttttttttt lambat dari selalu..napa ntah..servis teruk!! renovation baru nampak maveles gila dah tapi servis ntah hapa2....aku dah mkn 2 slice piza tapi air xsampai lagi..mintak air suam pun sampai 2 3 kali baru hantar..seb baik la mamat kelantan yg serve kami tu baik..duk  ulang mai tgk..order satu2 sampai..habis mkn piza nak tgg yg lain sampai sempat kenyang dlu la...last skali ada yg kena bungkus bawak balik...

ada 2 3 kali dgt gak bab servis diorg yg agak lemah skang ni..sayang la sebab buat renovation baru...cantik tapi servis xbest...perlu ditingkatkan yek...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...