Search This Blog

Loading...

Monday, October 18, 2010

J P B C 2

sabtu mlm ritu g tgk jangan pandang blakang congkak 2..
since nak hantar pzah g tempat keja dia, kitaorg plan la nk nengok movie skali..adik pon join jugak, xpadan ngan besok skolah budak kecik neh..

otw ke jitra, aney kol...pungpangpungpang...then dia ngan huda pun join kami gak mlm tu

dressing xbley blah...skali kat bawah pakai slipar made in thailand jek..asa lenguh kaki p jln2 kat padang besar xhilang g sebab pakai wedges+jalan banyak..
with my lovely sister

ramai gak org mlm tu walaupun show pkul 10..xbrapa nak best sangat la yg 2nd neh..xlawak sangat..maybe sebab xdak saheizy sam kut..pastu lawak si lan pet pet je yg klakar..yg lain cam biasa2 jek..si dukun cantik.lisa surihani bekerjasama ngan tok moh lakonan azlee..hantu pun ntah hapa hapa...ending memang hancusss...mcm crita xsiap ja..konon cam nk lawan beriya2,tapi ntah..kesimpulan dia xbesh klau nk compare dgn yg 1st..yg 1st memang gelak dr mula sampai habis..yg ada la jugak part2 yg klakar,tapi biasa2 jek....

shooting ada yg buat kat perlis...mcm klakar pun ada gak..mula2 masuk ladang tebu..konon jln punya jauh..jalan2 lagi,jumpa sawah padi plak..hahaha....mcm xmasuk jek...pehtu cam ntah hapa2 bila si nora danish tu dressing cam jawa gitu..wak ketari lakonan kuman tu..xdak la lawak sangat...

haiii....apa sudah jadik david teo....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...