Search This Blog

Monday, October 18, 2010

kepala pusing

dari pagi td kepala cam xbesh..
tunduk, sakit kepala..
pandang kiri kanan, sakit kepala..tak boleh jeling menjeling..nak tengok kena pusing ngan kepala skali..
sakit sampai ke mata, kepala, belakang tengkuk smua..rimasssssssssss

walaupun sakit kepala...posing tetap bajet cun...kahkahkah

pkuk 12.30 g klinik..check jap..kut ada yg xkena..
tekanan darah ok, jantung smua ok..doc kata maybe stress..huh..stress lagik..cemuih dah..stress natang gapo ntah ?
-- doc osman tanya anak dah bapa bulan?sebab dia refer rekod lama..last aku jumpa dia masa aku peknen 5 bulan..bila cita kat dia,bley plak dia tanya..la ni xpeknen pulak?hehe

dah amek ubat smua..seblm balik opis, since dah pkul 1, aku masuk kedai spec kat sebelah tu..nak try check power mata neh..check p check mai..test smua..puhhh..dah naik power ngan silau..patut la lama dah duk sakit camtu..memang dia tangkap urat mata la bila power smua dah naik n still duk pakai spec lama...

dlu da check kat kedai kat tesco tu kata xnaik pun...hampesss tul!
so..since dah duk situ..dah check segala...test segala tu...maka..ter'buatlah spec baru...uhuk uhuk...
berlakulah sesi gores dan menang di situ...goressss lagik!!
apa nak buat..utk keselesaan dimasa hadapan..rimass wooo duk sakit2 kepala ni smua..xsuka nk makan ubat2 tu segala..

dah makan ubat ni pun duk rasa lagi..cam nak terkeluar bijik mata nih...sabar2..2 hari lagi siap spec baru yee....

bukan la spec yg gini yek..xkoser aku nk pakai cenggini..udah roper kesatria baja hitam dah...spek mata yg baru ni cun okeh....awwww..perasan!


** pesanan penaja = sila ingat utk buat bayaran sesi gores dan menang tadi yek..klau x..stress ko tu xkan hilang yek...

2 comments:

  1. skrg org pakai spek cemtu la.retro :)

    ReplyDelete
  2. a'a..klau rayban ok la..tapi klau spec biasa tu xsesuai la kut..
    lagipun muka ai csesuai la ngan spec cenggini..bertambah2 chubby jadiknya...nengok org pakai cun je pung..hehu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...