Search This Blog

Monday, October 04, 2010

Seminar Kebangsaan 2010

Jabatan Perpustakaan UniMAP akan menganjurkan Seminar Kebangsaan Sumber Elektronik di Malaysia 2010



so, kakitangan jabatan aku skang ni tengah bekerja keras utk seminar neh.. aku pun part of the team yg skang ni duk perah otak buat promosi..xsabar tunggu hari berlangsung sebab ni 1st time opis aku buat event besar camni..dlu seminar kecil je, penyertaan dr bahagian utara ja..kali ni seluruh malaysia..pembentang pun import dr oversea...

untuk maklumat lanjut...korang bleh klik kat sini...http://mylib.unimap.edu.my/index.php/en/seminar-kebangsaan

semua maklumat ada kat situ...nak tanya kat sini pun boleh...kumpulan sasaran : all the librarian and org2 yg bekerja bahagian sumber maklumat pun boleh...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...