Search This Blog

Loading...

Saturday, November 13, 2010

entry khas untuk roy

entry ni khas utk cik roy..tadi ptg aku shout kat fesbuk nak masak pa mlm ni..dan2 tu jugak dia reply...biasalah dia klau bab makan..bab masak...serah kat dia la..



mak buyung, pinat pun sama duk komen...bab makan ni smua org suka..hehe

pkul 6.30 mula la aku bersilat kat dapur..masak ayam patpet ngan karot, goreng tempe+ikan bilis+kentang..simple, tapi kami laki bini makan sampai licinn!! hubby mkn tambah2..kata dia, 1st sebab nasi panas2, 2nd sebab kena ngan lauk..laki aku tu..smua dia bedalll...xtau dah lauk feberet apa..bg lah apa pun, smua masuk perut tanpa sebarang bantahan..kecuali pedass..yg tu xbrapa nk jalan...


cik roy, 2 menu jek utk mlm ni..tapi cukup lah, ayam, ikan bilis, kentang, karot, ikan bilis..ok la tu..simple dan sedap....cik roy, bila kita nk buat pot luck pulakkk???

bila bgtau nk snap gambar nk bg roy..dan2 posing ntahapahapa..ikan bilis tu dr duk dlm kuali hubby dah duk p cedok mkn2..duk ulang tu lagi xmula mkn nasi.....gitulah laki aku...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...