Search This Blog

Loading...

Monday, November 01, 2010

hujan..

weekend ni sangat best dan xbest...ape yg ko cakap ni..best xbest..

best sebab hujan sesajo..



leh tdo ngan hepy go lucky!!hahah
xbest sebab bila hujan nak g berjimba pun xsronok..bule je nk kuar sebab naik keta..bukan nk basah kan..tapi nak jenjalan cemana..harus akan kena gak hujan tu..abes la make-up nnt..

nak jenjalan kemananya..incik somi kejeeeeeee semedang..haishh..sabtu mmg dia keja, tapi half day jek..sampai umah pkul 2, lunch, pastu dia basuh keta jap..pastu letih pastu tidoqq la..

dlm duk ujan2 tu, gigih gak mlm tu g stadium utama..nak g tengok karnival gegar ria  metro..sian..org xde..maybe sebab hujan kut..masa pegi tu hujan dah reda, tapi mungkin kangar je xujan, kawasan lain ntah ke hujan lagi..

ahad..pagi2 hubby dah g keja..dia kena keja sebab ujung bulan..kena buat monthly report..nasib la, xkira hari apa pun bila monthly tatap kena g keja jugak..

bila dia g keja, aku zasss balik umah abah..xkoser mak nak duk sensorang kat umah..balik lepaking kampung lagi beshh...sangat nyaman dapat tdoq kat bilik tdoq sendri yg amat ku rindui tu..kena lak hujan..huhu..memang xingat2 la tdoqnya..petang masa balik umah kangar pun duk hujan lagi..hubby balik keja mlm tu pun hujan sepanjang jalan dr padang besar katanya..

bangun pagi ni pun hujan lagi...sampai la ni pun xbenti lagi..dah pkul 1 dah..dengar2 dah ada kawasan yg naik ayaq..huhu..risau weh...duk tringat2 banjir besar kat perlis dlu..tahun 2005 dlu..umah aku confirm dah basah ni..kat dapur tu klau hujan lebat n lama camni, mesti kena tempias kat pintu tu..balik karang kena mop la jawabnya...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...