Search This Blog

Tuesday, November 30, 2010

NGANGKONG

antara yg jadi kemestian bila g penang mestilah tgk wayang..xkisah la ada cita yg terhangat di pasaran atau tak..mesti nk tgk jugak...apa nak buat, perlis cdak panggung wayang..huhu

bila dah plan nak g, aku awal2 lagi dah buat online booking kat cinema online..bukan apa, kut org ramai nnt, xdak la nk susah payah beratur panjang2..

 popcorn sini xsedap, jitra sedap lagi...


sangat berbaloi baloi kali ni sebab kebetulan citer yg kami nanti2kan sudah kluar..


kami nengok citer neh... NGANGKUNG...


masa p tgk wayang cita apa ntah, dia dah tunjuk preview sket, pastu last week dah kuar iklan kat tv plak..ha, menggedik la nak p tgk..

weols tgk midnight, pkul 11.55..pergi ber 4 jek, haziq xikut..sian plak kat dia sbb show lambat sgt..karang dia ngantuk plak...



mmg besh giler!! thumbs up utk ngangkong..gelak dr mula sampai habis..sakit perut ngan kepala smua pasai duk gelak xbenti2...org dah benti gelak, aku duk gelak lagi..sampai kuaq ayaq mata punya gelak..dah habis cita xdak sora dah...

cita tu pasai 3 org lelaki yg duk p menurun mintak nombor ekor..hero2 dia azad ( yg mmg lawak gila), shaheizy (buat serius pun lawak jugak), angah raja lawak ( yg ni lawak jugak, tapi sket ja scene dia)...ngangkong tu maksud dia, p cangkung, menurun, mintak nombor ekor..pelakon smua lawak, lan pet2 jadi pendita, azlee jadi doktor, watak2 kecik lain pun lawak jugak..rasa macam xdak seram pun, komedi ja banyak walaupun type dia komedi seram..tapi aku terkejut2 gak, siap menjerit lagi...pastu kena marah ngan hubby..hahaha..maunya xmenjerit, tiba2 ja, toinggggg kuar hantu tu...hampeh toi...last2 bule duk bercinta plak hantu 2 ekor tu..hampeh toi

berbaloi klau korang p tgk..bule release tension....jgn gelak sampai terkentut sudah....

bule bagi   utk kategori komedi...




takat la ni cita klau ada shaheizy sam tu mmg klakar habis..adnan sempit, jgn pandang blakang congkak n yg ni, ngangkong..jgn pandang blakang congkak 2, hampeh..sebab xdak dia kut..tapi kali ni part dia xlawak sgt, menang kat azad..bule plak ada ayat dia dlm cita ni ' toya mat amin'..kaw2 punya aku gelak..tu ayat2 org utara la tu, dlu glamer ar..hahaha..

hari ni mai opis klau cita pasai tu, gelak lagi...kahkahkahkahakakah....dah2, benti2...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...