Search This Blog

Tuesday, November 30, 2010

Y.E.S

mmg cun ah pegi penang kali ni sebab YEAR END SALE sudah mula...hoorayyyyyy



tapi...xcun jugak...sebab....sen nan hado!!uwaaaaaaaaaaaaaa...

tapi ada la sket2 pitis..bule la jugak membeli belah dengan tidak berapa tamak...sakit hati btui tgk discount sampai 70%..tapi cam xcukup masa nk memilih..yelah, yg diskaun sampai 70% tu kena pilih2 gak..kadang2 ada yg rosak..


hari2 g queensbay tu...1st day pegi tgk wayang jek..pegi mlm, xsempat beli apa..sempat beli baju kemeja hubby jek..org ramai gila! rupanya hari jumaat tu member day utk jusco card...ko beli sratus utk resit pink, dapat baucer 100..resit hijau dapat 5 hengget jek..hubby veli vacuum kreta (balik test roska pulak), akak beli blanket ngan kasut, dapat la rm130 camtu..cadang nk g redeen baucer la sblm tgk wayang...skali g kat kaunter tu...makk aiiiiiiiiiiiiiiii...bapak panjang duk beratur..kansel! xkoser eh nk beratur panjang2 gitu, nk dpat saploh hengget jek pung...sadaqallah jelah...

2nd day, hr sabtu g petang ngan akak kejap..dia nk beli baju skolah haziq siap2..dia g carik baju skolah, ai turun bawah la, g ladies department...pusing2, carik2, belek2, beli sluar 1, cardigan 1  n selai blouse kotak2..70 hengget jek habis...huhu..cheap sale..

ops2..lupa lupa...tghr tu dah pegi pasaraya GAMA, dekat komtar nun..ayah nak pegi carik baju..nak g QB sian kat mama pulak nnt nk kena jalan jauh, g GAMA saja..lagipun hubby beriya nkp sebab dah lama xp..mama kata dlu situ habis gah la sebelum ada plaza gurney, qb segala..masa kat gama tu, ai dah sambar 2 kasut n 2 handbag..huhu..tamak2...kasut tu sbb dah lama xbeli, last pun awal thn dlu..sandal je pun, cam sedap pakai n leh pakai g opis..handbag tu xmasuk dlm list pun..tapi bila ada diskaun sampai 80%, uhuk2..trus kak yah hilang pedoman....tu yg rembat sampai 2....tapi murah jek pun...polo jek..idok le mampun cam mak merah kita, leh beli beg riban2..bila ar mau kaya cam kak red..huhu...kak red, xdak ke nk wat giveaway kasik hadiah henbeg? larikkkkk..

last day, sebelum  balik ayah ajak g qb pulak..dia nak g FOS..sebab akak duk crita ada baju yg big saiz, dia nk g tgk jugak..nk bli baju lagi..kat gama hr tu dah beli 3, ni nk beli lagi..alang2 dah mai katanya, lagipun dah lama xbeli tshirt baru..tanya menantu yg ni...ai on jekkk...haha..pegi situ rembat lagi...1 cardigan, 2 long sleeve..murah jugak situ...YES kan...

 hasil rembatan yg xseberapa namun berjaya buat ai pokai!!

jeruk pun ada ka dalam sesi YES neh? of cos la sebab ai beli banyakkkkk...tapi bila balik diorg kata xleh mkn lagi, sebab ai baru lagi....uwaaaaaaaaaaaaaaa...frust!! gila ah, aku beli jeruk buah salak tu sampai 10 hengget tuu....klau nk mkn jugak, kena peknen dlu....tension2




setel shopping semua, pastu balik perlis dengan senang hati...lalala...




sampai perlis, susah hati..sebab duit yg sedikit itu sudah habis...tsktsktsk

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...