Search This Blog

Thursday, December 30, 2010

AFF Suzuki Cup 2010

wahhhhhhhhhhhh..korang mmg terbaek lah HARIMAU MALAYA!!

dan2 jek malaysia menang semalam, para bloger2 tegar ni zasssssss hupdate trus blog diorg pasal kemenangan tuh...hebat la korang...tu xtgk kat pesbuk lagi...smua pakat duk pos pasal bola..semangat malaysia sungguh!! walaupun asalnya xminat bola, tapi bl blh ke final, smua bule tgk kan, bersorak ramai2..layannn jek..duk dgr jek jiran aku duk bersorak bila gol...

xsesia tunggu sampai habis..mula2 tu cuak jugak sebab dah 2-1...seb baik la pertahanan kita bagus...bila wisel penamat dibunyikan, kita menang dgn aggregat 4-2..alhamdulillah..penantian selama 14thn akhirnya berbaloi baloi...piala suzuki berada di malaysia....eh eh, suzuki xbg kereta ekk?

tgk cara team hendonesia attack team kita, wohoooo....ngeri sey...silap2 mau 5 gol bolos...bagus apek kita yek...walaupun 2 bolos, dia tetap menyelamatkan malaysia..sian tgk penyokong diorg, muka sedih gila..kamera pun duk hala ke diorg jek bila dah hbs game..diorg pun of coz la nak menang kan? tapi adat la, ada menang ada kalah..jgn bila korang kalah, nak berpiket plak pasni..nak ganyang malaysia lagik...terima hakikat ok, kami mmg HEBAT!! err...ada ke si julia perez tu semlm yg kononya nak pakai seksi2 n baju ada laser sebab nk tarik perhatian pemain malaysia..mcm la org nk nampak dia sangat kan? lain la klau kau tu player...silap2 awal lg kena buang padang...taktik kotor btul..eh, si fahmi tu kena laser hijau kan semalam ? nampak2 jek masa kamera hala ke dia....wtf btul diorg neh...

oleh kerana kehebatan korang, 1 Malaysia dapat rasa.....ESOK CUTI  ok...cuti peristiwa....best best...










xpayah la ko nak menari syok sangat sebab esok cuti kak yah weh....ko tu silap2 xcuti pun..kena gak g opis...apa nak buat..hadap saja la.....nama pun keja kan.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...