Search This Blog

Thursday, December 09, 2010

folio oh folio

adik aku yg sorang neh, klau dia nk apa2, selagi xdapat..siap la..duk menyanyi tu jelah..seb baik peksa dpt no 1,akak ko ni turutkan la segala kemahuan,klau x...jgn harapppppppppppp

cuti skolah kali ni, cikgu agama dia kasik keja...bagus la supaya diorg xdak la cuti dengan bersenang lenang jek kat umah..ada gak homework nak buat...diorg kena buat folio agama n ada kuiz sket..1st day cuti skolah duk sebut2 dah..

utk folio tu kena beli la buku folio tu, pastu ada gambar yg nk kena fotostat dr buku. umi xkasik la g beli n buat copy tu kat supermarket kat umah kami tu sebab mahal la sket n xbyk choice sgt..so aku kata nnt kakak bwk g beli...selagi ko xbeli...hari2 la dia duk  kol aku tanya bila nk beli..saja la aku xbeli, sebab nk bwk dia p pilih sendri..leh bwk dia jln2 sama..

ahad lepas aku bwk la adik ngan abg p jitra..syok la dia sebab plan nk g tgk wayang skali..tp xtgk pun sebab lewat dah sampai pun..aku lak g jemput bff aku g lunch skali..lama dah xjumpa along..blanja diorg smua mkn kfc hr tu..pas lunch,hantar along blkopis,br g carik brg adik. plan nk tgk movie narnia,skali blom start tayang..so, aku lepaskan lah diorg g main game kat atas aneka nun..aku? jln2, shopping...huhuh

dah selesai beli brg ng buat copy smua, balik la kami..aku lak yg exsaited sebab suh dia beli pen kaler2 yg bling2 tu..tringat zaman skolah rendah dolu2...hehehe..
mlm tu dgn aku2 skali duk pulun buat folio dia...budak kecik tu syok la...sebab kakak ngan abang dia duk tolong sama





habis bersepah2 pulun duk buat folio..seb baik ada kakak ngko yg kreatip neh, cun la folio ko dik..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...