Search This Blog

Loading...

Saturday, December 25, 2010

melly kelismessss

hari ni cuti kelismes..eh eh krismas..xdak apa2 yg spesel walaupun public holiday sebab cuti hari sabtu je pun..mmg tiap2 minggu hari sabtu aku cuti..ate, keje gomen, sabtu ahad cuti...

plan nk g jenjalan..tapiiiiiiiiiiiiiiiiii...laki aku tu beriya nak keja hari ni sebab leh claim banyak..konon la claim banyak..bukannya nak kasik kat haku pun!! hampess..dia keja sampai petang..maka....jadik tokong la aku kat umah..dr semalam lagi, mcm xberhenti2 buat keja....kemas umah yg xdikemas selama seminggu tu...basuh baju yg banyakkkk gila..lipat kain baju yg dah basuh2 tu..punnn banyak gilaaaaa..pastu iron baju siap2 utk hari isnin...

sebab sebab..

sok nak g jenjalan..takut balik mlm, karang letih dah nak iron baju..pastu hr senin karang bgn lewat..haaaa.. mau kelam kabut nak mandi lagi nk iron baju lagi..klau takat baju aku saja xpa..carik ja baju yg xkedut sgt, iron baju jek..kain xpayahhhhh...hahha...ni nak kena iron baju laki lagik..kemeja kan syusyahhhhh...haishhhhh

oklah..nak pegi tdo awal...sebab esok nak bangun awal...huhu...

last..merry christmas to everybody....dah nk habis krismas br nak wish....yaperrrdaaa



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...