Search This Blog

Wednesday, December 29, 2010

morph thing edisi perasan

apa ke morph tu aku pun tatau..google pun xleh translate..pelik2..tapi xpa..sokay...dun worry...korang pegi jek kat sini.....http://www.morphthing.com/

mesti korang sukeeee...hehe...apa dia? haa..korang haplod gambar korang ngan laki korang or bopren korang..pastu ada la instruction dia....follow jek...pastu2, korang leh tgk apa akan jadi bila muka korang dua orang digabungkan...nak best lagi, leh tgk muka baby korang...best kan kan kannnn...

aku pun apa lagik..menggedik la buat...heheh..nak tgk baby kami...jommm
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jomm lagiii
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 taraaaaaaaaaaaaaaa

comey kannnnnnnn..cam anak jepun pun ado gak ni..mai mana ntah...pastu pasaipa hidung penyek plak..hidung kami dua ni punya la membukit...mulut lak...sweet ko...huhu


lagi satu yg neh...
ni mcm cina plak....haishhhhhhh..kami xsepet pung....korang kena pilih korang ni org mana, asia ke african ke..so, aku dah pilih asia..tapi more to jepun plak, asia gak la tu kan...huhu...tapi ok la jugak kan...nampak cam korea plak...hawahawhaw...napa xjadik bby boy ekk?dua2 dpt gegurl....

tapi..sweet la jugak kan...hehehe....



korang nak tgk lagi dak.......ni anak mat salleh pulak....cun dowww


ini kalu anak aku ngan tom cruise..bby boy gitu...dpt anak secomel ini, musti hencuik cruise sayang sama ai kan........choihhhhhhhhhhhhhhh...perasan!!!pangggggg sedassss......
ni yg paling xtahan......baby ai bersama si mulut seksi....awwwwwwwwwwwwww

pipi tembam mcm mommy....bibir seksi mcm daddy......soo cute ehh...







dushhh!! nak ambik ni sedas dua...xsedar diri btui...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...