Search This Blog

Friday, December 17, 2010

super super superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbb

minggu ni kami smua super duper kalut..smua bizis tahap gaban
oh oh..kan bagus, leh wat keja dgn gorjes serupa ini..jangan harap la nak melawa gini ke opis....bule fengsan org lain tgk nnt...


mgg ni last nk finalize apa yg patut pasal seminar utk next week..banyak yg start buat mgg ni sebenarnya sebab bnyk yg mgg ni br dpt..nak buat kad, nak print kad, print tag nama, print buku program, print segala macam..kat bilik kami tu, jgn cakaplah..sentiasa sesak..sebab printer kaler2ful tuh duk dlm bilik sistem..so, smua pakat duk mai himpun kat situ..berebut2 nak print..pritnt A4 la, A3 la..tu xkira yg silap lagi..printer gabak tu pun dah namanya mesin, ada gak la ragamnya..tinggal xmeletop jek sebab panas..print xbenti2..jangan xtau opis aku ni klau da event, takat kad2 jemputan tu kami buat sendri jek..dr bos sampai ke anak buah semua terrer mendesign...heheh

minggu ni la jugak semua benda yg beli last minit tuh kena setel by dis week jugak..segala invoice, d.O, semua kena sampai dlm 1 2 hari ni...oleh yg demikian..supplier pun pakat2 duk datang ngantor barang lah..yg nak terima saja xpelah..tengok2, usha2, smua ok..ha, sain jek..skali ada plak software yg sampai..nak kena tgk A to Z..dr install, pastu settingnya, testing, pastu test lagik..adeh deh...pastu kena ngajorkan plak kepada staf yg terlibat..berlari la aku p balik p balik..library aku ni kan besauuuuuuuu nau..11 tengkat...hehehe..esok last ada 1 lagi supplier dr kl nak hantar mesin...3 bijik sekaligus..bookdrop ngan selfcheck..xpasal2 esok kena standby..nasebbb..

pastu hari2 meeting..diskas n hupdate pasal seminar tu lah..ini sesuatu yg paaaaaaaling besar dlm jabatan aku..sebab 1st time buat seminar kebangsaan..dlu buat pun cenonet jek jemputan, start pagi, ptg habis..kali ni 2 hari, pastu presenter nun dr korea, australia nun...huiiiiiii...xdapat nk bayang weh..la ni bl sebut bab seminar semua pakat gigil..duk bilang hari...huhu...kelam kabut kat opis sampai kencing pun lupa...bule batu karang neh..xlama dah...esok, lusa dah nak berangkat..senin start..selasa habis..nampak kejap jek 2 hari 1 mlm, tapi..persiapan dah berbulan2.....harap2 smuanya suksesss

balik umah..kira nak tdor ja..letih meh...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...