Search This Blog

Thursday, January 27, 2011

Fasha Sanda, Nora Danish, Jejai

panas btul kisah diorg ber 3 ni..
front page OhBulan ngan abang Nara, penuh kisah ni jek hari ni..page lain pun sama gak like RotiKaya n dll..bloggers pun aku tgk banyak yg buat entry pasal ni..hot btul skang kan...
rasanya sejak selasa lagi kut dah hot pasal ni..sebabnya kuar paper HMetro hr selasa lepas pengakuan dr Jejai ngan Fasha kata dah break-off...
skang ni dah berbalas2 serangan tweet plak..mcm2, korang g la tgk sendri..nak komen pun mls..useless!! ni smua sedikit sebanyak membantu untuk menghangatkan suasana industri hiburan Malaysia kan...bule la jugak buat bahan gosip kat opis..


xtau la nk sokong sapa n salah sapa smua ni..
yg kesiannya kat Rayqal la kut, anak ND ngan jejai..skang ni dia kecik lagi, xtau apa2..cemana klau bila dia besar nnt n dia tau apa yg jadik antara mak ngan apak dia n kekasih hati apak dia...huiiii....nak buat apa2 tu pikirla kesan pada anak2 sama...




pada aku..aku percaya pada karma...what u give, u get back..slalu gitulah kan..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...