Search This Blog

Saturday, January 08, 2011

kegilaan baru

skang ni mlm2 ada kegilaan baru...cukup2 jam 8.30 mlm, terpacak dah depan tv..

tau buat pe..layan citer korea kat tv8..He's Beautiful..tajuk cam pelik dok? citer lagi pelik..tau napa pelik ? sebab aku start tgk dah tengah2 citer..dah terlepas banyak episod dah..maka, ada lah part2 yg xberapa nk paham..but, sokay...carik kat tonton...tapi hampa..sebab tak dok pulok...sokay lagi..carik lagi...skang sudah jumpa n bule dunload dah...tapi tenet lembap nak mampos cam siput khinzir patah kaki!..besar eh fail tu..nak dunload satu2 episod tu...uiiiiii...bercinta....

mula2 tgk..cam biasa2 jek..tapi bl dah hari2 duk nengok...cam best pulak. jln citer tu menarik ah..yg penting, syok tgk muka diorg...licin gilosss...walaupun xlawa, tapi kulit muka cantik jugak...dengki!! nak g korea ah camni...huhu

ni heronya..Jang Geun Suk....hensem dok?..pastu stylo ah mamat ni..ego nak meluahkan cinta dia..kadang2 geram plak aku...dah la ego, berlagak plak tu....

ni heroin...Park Sin Hye..cute btul dia dlm citer ni..suka buat muka selamba cam xbersalah tu..dlm citer ni dia rambut pendek..dia nyamar jadik lelaki..kenapa dia menyamar, aku xtau...nnt br tau sbb baru duk dunload episod yg awal2..

klau mlm2 xdak wat pe, haaa..tgk ar citer ni..kat 8TV, jam 8.30mlm...hari senin sampai kamis..pkul 8 tgk buletin utama, pastu tgk citer ni plak..jln citer dia...korang carik la sendri..hahah..

He's Beautiful Plot Summary/Synopsis

He’s Beautiful revolves around the backstage life of a fictional idol group called A.N. Jell.

The conflict begins when the all-male band’s manager insists on getting a new member since the lead vocalist, Tae Kyung, has been straining his voice for so long. But their chosen candidate, Mi Nam, has to undergo eye surgery which is why his twin sister, Mi Nyu, is forced to take his place while he recuperates. To make matters more complicated, Mi Nyu is a soon-to-be ordained young novice who is totally clueless about leading a life in the limelight. (www.abs-cbn.com)

Will she survive the nonstop intrigues that come with being a star? And what happens to her calling if she suddenly finds herself falling in love?

 haa...pastu ? apa jadik...makanya...pakat2 la nengok sendri yek....

ost dia pun aku dah dunload...pastu patploh kali pasang dah hari ni..nak nyanyi xreti...ingat senang ke bahasa korea tu...

layan citer cenggini feeling cam muda belia plak..sebab dlu2 masa zaman duk belajar dlu, gila sungguh layan citer korea cenggini..ingat dok citer Meteor Garden ? sure korang tau ah...hero dia...uhhhhhhhh..hensem sungguh, heroin dia, aku ingat lagi..comey bangat...nama dia San Chai...xpenah miss ok dlu citer tu...sbb dlu xreti nak donload2 lagi...hehe



** pic n info from google

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...