Search This Blog

Loading...

Tuesday, February 15, 2011

AM I CUTE CONTEST

STICKY POST HINGGA 15 FEBRUARY 2011


Tetiba mcm ada rasa nak buat contest..awwww..gediks...hehe..saja sronok2 kan..dengan buat contest ni, leh dpt kawan ramai lagi, leh tambah pengetahuan jugak kan kadang2 tu...n this is my 1st  time..harap2 ada penyertaan dr bloggers kat luar sana..
Bila tengok meja kerja ni, terpikir lah pasal contest ni..kita ni nak2 pulak org perempuan, mudah jek tergoda ngan benda alah yg kiut2 ni kan..kadang2 mcm membazir, tapi klau hati dah suka, mesti beli jugak kan..so, disini, terasa mau share ngan bloggers kat luar sana kisah menda2 kiutmiut ni.. gambar kat atas tu, itik kuning tu adalah paper holder..bila angkat kepala itik tu, dlm tu ada pen..tengok je trus berkenan..umor dah tua tapi still suka menda mcm ni..hihi..

OK, back to the topic...
Mudah saja contest ni...tengok gambar yg kiutmiut tu sure korang smua tertawan kannnn...jom cekidaut syarat2 yg perlu di ikuti...dun wory, mudah saja...nak sharing2 together2...

  • sesapa pun bule join, as long as korang ada blog..yg xdak blog pun bule jugak...xdak halangan..
  • seperti biasa, mcm contest2 lain jugak, kenalah be my follower..klau xfollow cemana nak tau update pasal contest ni kan kan..
  • copy gambar diatas n paste kat sidebar korang...ini klau rajin, klau xrajin, xbuat pun xpa..
  • pastu buat 1 entry pasal contest ni yakni ---  AM I CUTE CONTEST dan linkkan entry tu ke entry ini
  • dan korang kena sertakan 1 je yek xleh lebih, apa barang2 peribadi korang yg korang rasa sangat super duper cute. jgn amek org punya ye..xbaik..hehe..barang tu xkesah la apa pun, stationery ke, toiletries ke, keychain ke..apa2 jelah..janji cute!!
  • dan nyatakan kenapa ianya cute..
  • last..tag lah kawan2 korang..2 ke 3 orang...
  • opss..belum lagi..jgn lupa letak komen korang kat sini n link entry korang pasal contest ni yee


itu saja..mudah kan...
so, jom pakat2 join...contest ni valid start hari ni sampai end of this month...means 28 FEBRUARY 2011..

hadiah ?
dun worry, insyallah xkan mengecewakan...saya sedang bermurah hati...hehe...akan ada 3 pemenang dan keputusan adalah di tangan juri..hehe

tunggu apa lagi..join jgn xjoin

7 comments:

  1. best3.
    brg yg cute je ke?
    org cute bule???hehhe...
    nak joinn.....
    nnti ada masa buat n3 pasal contest ni ye.

    ReplyDelete
  2. salam...pengumuman

    tq tq krn join titanic contest pertama kami...walaupun tak berjaya memenangi hadiah utama kami family kembar 3 tetap menghadiahkan saguhati kpd penjoin2 contest kami....

    sila ke....

    http://permataibu407.blogspot.com/2011/02/siapa-yang-berjaya-didalam-titanic.html

    jangan luper hanntar maklumat lengkap kpd emel kami utk penghantaran hadiah.....'

    anakibu4072gmail.com

    ReplyDelete
  3. i pn nk join.....i suke bende2 kiut(^_^)

    ReplyDelete
  4. idazafri kamil : join jgn xjoin..org cute? sapa? kngah ekkk...hehe
    batu baiduri : join cepat2...kut leh menang nnt

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...