Search This Blog

Loading...

Friday, February 18, 2011

apak mertuaku yg hebat

ya..apak mertua ku yg hebat lagik ensem..
tetiba ja dia ensem..dlu pun ensem jugak...tapi skang lagi ensem....hehehe...sebab?



haaaa...apak mertua ku telah berjaya membeli kereta baru kaler pepel..hebatkan....dan lagi hebat, beli cash okey...ulang suara cash!! hebat dok...kekekek..apak mertua korang ado hebat gini???

yg xhebatnya....aku sorang jek yg blom naik itu kreta...huhu..padan muka!



hah, jgn xtau...kena amek tau..mpv ni tayar spare duk kat bawah nun...smua mpv gitu yee..kami pun paksa la budak perodua tu tunjuk cemana nk amek tayar spare tu..konon mcm hebat sangat, skali dia pun xreti nk pasang balik...susah wei...klau time aku bawak, pastu tayar pancit n kena tukau, tobat...jgn suruh aku tukaq!


ni kat dlm..koyok plastik lagi...meaning, baru la tuuu
jangan tanya apa2, mak dok tau..time g amek ni aku lom lega btui lagi, ada pening sket2 lagi..g mlm mlm tu pun xsempat nk nengok kat dlm cemana ropernya..
menciwi la seketika apak mertua ku tu..duk suh anak teruna dia godek2..suh edjas radio, nak dengar radio era youlls...hehe
tu, dpt gps lagik..jenuh gak sebab memula memasing xreti...tapi lelama terrer la kan...

to apak mertua...syabas sebab beli kreta baru...tapi, bilakah mau bawak menantumu ini naik itu kreta...kekekeke

2 comments:

  1. wow..beli cash tue..huhu...tp jg2 sket...klu org LHDN tau beli kete cash, mula la dieorg cari...better jgn mention beli cash kt sini...

    ReplyDelete
  2. a'a..tawu..tapi xpe sebab declare dah dr mana duit tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...