Search This Blog

Loading...

Thursday, February 24, 2011

berusaha sampai pengsannn

sedang menggigihkan diri buat assignment...seb baik la mlm2 jumaat ni mcm ada tenaga sket nak duk hadap laptop nehh...tapi tadi laki sudah sound, wat assigment saja...no more pesbuk2, no blogging2.....tapi tu tadi...ni dah siap edit dah..tinggei nk print jek..muehehee...eh salah, bukan buat assignment daaa...edit je masuk original template..assignment asal laki aku yg buat..muahaha. pecah rahsia!!..untung gak laki bini keja sama neh..but, kena admit, laki mak lagi terre...huhuhu..

1 subjek mcm dah ok, duk edit2 be4 send ke e-tutor..nnt mintak tutor check dulu...now, another 2 assignment to go..aaaaarrrr mampos la haku!! lagi 2 ni lagik susah..laki yg katanya terrer pun xdapat tolong. yg dah siap tu mysql, tu mmg makanan dia la kononnya, sebab kena buat database..xdak la beban pala otak sgt.. guna microsoft excess sudahhh...yg lagik 2 ni java ngan c++ okeyyyy....arkkk..beban2...pitam!!

bateri nk habeh dah neh..duk kelip2 cam lampu otromen dah...ngantuk giloss.....laki aku ni mana.....jom kita tidoqq...mlm ni mlm jemahat oi...uhuk uhuk uhuk.....
krohkrohkroh......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...