Search This Blog

Loading...

Tuesday, February 01, 2011

Pengalaman yang tidak dapat saya lupakan semasa melancong ke Langkawi

tajuk entry panjang nau cam karangan budak darjah 3!! muehehe...
xkesah la panjang ke apa ke..yg penting its was the best moment masa kat langkawi hr tu..bukan senang okeyy!!!

ok ok..skang korang tgk gambar bawah ni..tgk arrow tu hala ke sapa...tengok tengok....tengok cepat....

nampak sapa..jelas ? xjelas.....

xkan xnampak kut...cam tak sapaaaaaa.........



teruk arr korang klau xcam....hasihhhhh

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

taraaaaaaaaaaaaaa...



haaa...nilah dia orgnya...mantan PM kita..Tun Mahathir...
bertuah giler rasa dapat jumpa ngan dia dlm keadaan santai gini..bukan senang oiiiiiiiiiii...selalu nampak kat tv jek..pastu klau g mana2 majlis yg jemput dia, jangan harap la nk dapat amek gambar ngan dia..amek gambar dr jauh bule la..nak salam pun jenuh bertolak2 kannn..

ni masa kat jeti langkawi. nak balik perlis dah. sampai depan tu, kami duk punggah beg2 smua..pastu re-packing balik barang yg shopping last day tu..perasan gak kat starbuck tu cam ada ramai org sket, tapi dah kalut duk packing, xpedulik la sangat..

skali k.ija perasan yg Tun duk situ..ha..menggeletar aku wei tgk dia..dan2 carik henpon n snap gambar dia dr jauh. Tun pun perasan n dia angkat tangan kat aku..pastu masing2 cam 'eh nak pegi ke tak arr'..takut la jugak kan nak serbu gitu je..pastu tgk ada 1 family tu p jumpa dia..makanya kami pun gegas la. aku sampai tinggal handbag camtu jek..duk terbuka plak tu. abang panggil bgtau aku tinggal handbag, xper, xkesah sbb ada 20hengget je dlm tu..hahahah

kami g ar salam2 ngan dia, then bodyguard dia tlg amek gambar tu ha...pastu ada la dia tegur sket2..kami jadik kaku..xtau nk cakap pe..speechless!!heheh..pas kami gerak dr tempat dia lepak tu, dia pun bgn ar..kreta dia dah sampai..Tun dtg langkawi sbb ahad tu, 23hb 1 kan dah nak mula Le tour te Langkawi..tu kan projek dia ye dok..harus la dia ada sama kannn..





ist was something unpredictable!!hehe..syok ooooooo

No comments:

Post a Comment