Search This Blog

Loading...

Tuesday, March 08, 2011

pening lalat

masih dlm mood malas+pening2 lalat....

sabtu ahad lepas ada exam, mid term..berhempas pulas study...wahaha...xdak maknanya..konon nak tdor awal n kunci jam nk bgn awal esok pagi utk study...kunci pkul 5.30 pagi, tapi pkul 6.30 pagi bgn semayang subuh baru terhegeh2 nak study..lagipun exam pkul 2 ptg, study pagi tu pun sempat lagi..aku dr dlu2 lagi gitulah perangai..esok nk exam, jgn harap seminggu sebelum nk study...mlm tu br nak bukak buku nak hafal bagai..seb baik la bule gak ingat..huhu

hari sabtu subjek xsusah sangat..database implementation...pasal mysql...walau xpro sangat, tapi basic tu ada sket2 sebab ada related ngan keja..duk bajet soklan dlm bentuk subjektif, skali bila tgk objektif...mampus! kira2 tu mmg senang la sebab objektif, klau xtau bule hentam sasa..bukan susah pun, klau jawapan x A, mesti B, xpun C, xpun D..klau x, A balik..hahaha..tapi klau salah tembak, sesia jelah..aku prefer subjektif utk subjek mcm tu..tapi alhamdulillah, leh jawab walau xberapa konpiden..ada yg xsure n ada yg ok..

balik exam pkul 3. mlm tu tidur kg. mls dah nk balik kgr..sebab esok ada exam lagi. jauh wei dr kangar ke jitra tu..aku la mcm mudah mengantuk sket klau bawak kreta..jadik, carik jln selamat. dah lama xtidur kg, kena lak mlm tu hujan..mmg terbaek punya tarik selimut. tidur lak sensorang, leh kangkang penuh kat tilam tu..laki tidur kangar nun...bila dah heaven punya tidoq, trus lupa nk study. bgn pagi baru hegeh nk bukak buku..dah la subjek susah yg amat..java ok!!

g nk jawab exam tghr tu haaa...mengagau2 la aku! dah la objektif, mau juling bijik mata nk carik jawapan..beza antara jawapan tu sket2 ja..dah la study pun lite2 ja..bapak susah punya soalan..hampess toi..sket lagi nk muntah hijau duk baca soalan tu...last, dah xleh blah, hantam saja...untung2 btui....xuntung, jahanammmmmmmmmmmm...hahaha

dah lepas hal mid term...bln depan final plak..fuhhh...jenuh...assigment pun xsiap lagi ni. due dekat dah..mampos haku!! harap2 sempat...

skang ni mood malas tu tgh hebat menguasai diri..jenuh nk tepis..haishhhh...malas, letih, xlarat..semua tu klau bersatu, mmg terbaek...sabar jelah..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...