Search This Blog

Loading...

Tuesday, April 26, 2011

1 more to go...

apa yg 1 more tu? haaaa..peperiksaaan woiii..tinggal 1 paper lagi, last sabtu ni..aduiiii, senak rasa nak tunggu habis. 2nd paper ahad lepas..java oii...berputar2 bijik mata aku baca soklan sebab xpaham! hahaha..soklan objektif, bule tahan sebab klau xtau leh hantam saja...selak tgk bahagian b, soklan esei, haaaaaaaaa..amek...1 haram xpaham..jenuh buat karangan..suh wat program...jenuh la nak pikir cemana nak cong..hahaha..full mark smua 50, rasanya aku dapat kut 5 markah....hahaha..mampus!! konfirm kena repeat...

terus tobat, sem depan xsambung dah, tangguh dlu...bagus dak? walau sem depan subjek yg dioffer adalah senang, bukan programming mcm sem ni..sebab simptom kemalasan masih hebat melanda diri, makanya xpayah la carik pasal..karang xpasal2 jek rugi masa n the most rugi duit!! pas beranak nnt la pulak...

1 paper lagi, subject c++..sama jek susahnya..dahla assigment pun kelaut...confirm kena repeat balik dah 2 paper ni...adoiiii..nasib2...
moralnya, pasni sebelum register subjek, selidik dlu tu subjek apa, jgn main register jek..
moral lagik, masa peknen, xpayah la gedik nak study...xdak maknanya nak rajin..kut2 duk pulun study, dengan harapan nnt anak jadik cerdik kan...muehehe...study pun haram, esok nak peksa, mlm ni baru hegeh2 bukak buku...hujung2, buku tu still duk baru jek...
skang ni, pemalas lagi duk ada laaa...kerja  lagi, kelas lagi, assigment lagi, exam lagi....yg paling penting, alahan tuuuuuu....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...