Search This Blog

Loading...

Monday, May 23, 2011

(Info Gadget) Sony Ericsson Xperia arc


SONY ERICSSON XPERIA ARC
Buat yang masih tak tahu, Maxis telahpun melancarkan Sony Ericsson Xperia arc pada harga RM1499 untuk 24 bulan kontrak, RM1599 untuk 18 bulan kontrak dan RM1749 untuk 12 bulan kontrak. Bagi yang tertanya-tanya apa kontrak yang dimaksudkan, ianya adalah kontrak untuk rate plan dan data plan. So, kalau nak dapatkan Sony Ericsson Eperia arc pada harga istimewa seperti yang ditawarkan, kenalah daftar sekali Maxis punya rate plan + data plan.
Berikut sedikit info mengenai Sony Ericsson Xperia arc.

SONY ERICSSON XPERIA ARC
~ 8.1MP camera with Sony’s Exmor R™ for mobile CMOS sensor
~ 4.2″ Reality display with Sony Mobile BRAVIA® Engine
~ One touch HD video recording (720p)
~ Powered by the Android™ 2.3 OS (Gingerbread)

Sony Ericsson Xperia arc menggabungkan rekabentuk yang menarik dengan teknologi Sony atas platform Android versi 2.3 untuk memberikan pengalaman visual dan multimedia yang terhebat. Xperia arc mempunyai ukuran 8.7mm di tempat paling tipis (bahagian tengah yang melengkung) dan skrin sesentuh 4.2 inci.
Xperia arc menggunakan teknologi Reality Display dengan Mobile BRAVIA Engine untuk paparan imej yang jelas. Ianya dilengkapi dengan kamera 8.1 MP dan pengesan Exmor R bersama lensa f/2.4 untuk rakaman HD dan imej yang berkualiti. Penggunaan Android juga memudahkan segala penggunaan fungsi Google Mobile.


sumber ni dapat masa godek2 kat http://www.azizwan.com/ ...siyes meleleh ayaq lioq tengok benda alah ni..dah la aku mmg minat sony...tapi tgk harga tu...uiiiiii, xmenahan kak yah!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...