Search This Blog

Loading...

Wednesday, May 18, 2011

rest dulu....

hari ni cuti, semlm pun cuti..negeri lain jgn menjeles sebab cuti hari selasa jek, wesak day...perlis cuti 2 hari yek, selasa ngan rabu..sebab keputeraan raja perlis jatuh hari selasa jugak, maka dianjakkan ke rabu..yess! daulat tuanku...huahuahua..

ater cuti kan, xkan nak duk umah saja walau sen nan hado sangat..semlm dah pungpangpungpang bagai seminggu dah kut, set ngan hubby ngan kwn2 dia nak g penang..penang lagi kan, bulan ni dah 2 kali g penang..muehehe..later2 la citer pasal penang..

hari ni lak plan nak blk umah abah, tapi xjadik sebab sebab hubby amek keta plak..makanya rest dirumah sajork....pas kiss2 salam2 hubby g keja, aku membuta kat depan tv..hahaha...plan nak tgk tv kejap jek, tapi trus lelap..sedar2 dah pkul 10..wahhhh...perut dah krokrekrokrek...mandi,breaks1st,kemas umah,basuh baju,sidai baju...masak sket utk lunch..pastu ngadap lappy neh....

now dah pkul 1 lbh...hujan plak yang oiiiiiiiiii....sejuk n cuaca redup jek...heaven ah! dah memanggil2 dah bantal n tilam smua. jgn jeles yek korang2, sambung wat keja ekkkk....
jadik yg lain tu, moh kita tidor sampai lebam!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...