Search This Blog

Monday, May 09, 2011

super busy konon2nya..

happy monday uolls..

semlm tdor xlena duk ingat hari ini mungkin akan super busy sket..
ok tipu kata tdor xlena tu..haha...
tapi insyallah, akan busy minggu ni..banyak benda nak kena setel .

yelah, last week, 2 hari xdak network kat seluruh kawasan jajahan universiti ni sebab ada kebakaran sket dekat ict..gile hot kes tu....seb baik yg terbakar tu cuma kabin tempat staf je, bukan bilik server.. aku duk bajet bilik server dah..klau bilik server yg terbakar, huiii...bukan stf ict jek pening pala, kami pun tumpang pening pala sama...2 hari xdak network, mcm org bodo kat opis. kena lak skang ni time student exam..haru oii...jenuh nk menjawab, meng'explain n mencari jalan..bos haku pun kelam kabut semcm..seb baik 2 hari jek..n seb baik kebakaran tu xmerebak ke bilik server....seb baik seb baik....huhu..oh, kebakaran tu jadik masa hari pekerja..public holiday ok..seb baik jugak bomba xcuti hari buruh ye dok? hahahah...ok, not funny!

konon kata sibuk, tapi leh hupdate belog plak ye!!!
eh, jenguk kejap je, nak sambung keja dah..mmg sumpah mcm2 nak kena buat. bnyk yg tertangguh dr last week n paling penting monthly report...ni tgh duk run report, berjanggut nak nunggu, makanya aku hupdate belog sekejap...




napa ntah mcm slow giler duk run report ni..dah la banyak nak kena run... mcm siput plak...slow semcm jek..haishhhhh...

ok, back to work..buat keja lain la plak...pasni mungkin seminggu xhupdate blog...wahahahah....bajet sebok cam PM...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...