Search This Blog

Loading...

Saturday, June 25, 2011

manisnya SEPAH ituuuuu...

wohoo....SEPAH memang baek punyeeerrr......
aku duk susah hati kut Jozan menang sebab dlm carta diorg 1st...pastu mlm tu persembahan diorg tu kureng sket kan...1st, Nabil, xgelak sangat..pastu Jambu, pun sama gak..duk bilang, bila la nak gelak ni ? masuk je Sepah..haaa, bersepah2 gelak....kekekeke....xabis2 ngan dafi dia si shuib tu..xmenahan toi...skali utk persembahan ke2, muncul sungguh si dafi tu...hahaha...dasat ar gimik sepah!
dedua persembahan sepah adalah best! yg lain tu smuanya kureng..jambu tu, persembahan kedua je best..banyak plak lagu diorg..nabil pun persembahan kedua br best...jozan, pada aku dedua kureng...bukan xbest, cuma kureng best..hehehe...
ramai plak artis yg g nengok final ML semlm ekk? bagus2


pagi ni, gigih plak aku duk download lagi skali nak tengok n nak gelak...ngehngehngeh...




yg pasti...lawak diorg ni mmg lawak melayu la..idea tu 1 hal...pastu apa yg diorg cakap tu la xmenahan..bukan lawak bodoh la..lawak yg ada maksud...siap ada pepatah melayu tu yg xtahan...persembahan diorg pun tetiap minggu konsisten..ada je lawaknya klau nk compare ngan kumpulan lain...

mmg layak diorg jadi juara ye dok??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...