Search This Blog

Loading...

Monday, June 27, 2011

parkinson selama sebulan...

hari ahad kemarin dah selamat g wat check-up kat INS..smua dah duk bising2 suh g check kat tempat lain plak. kat tempat yg lebih proper gitu..bukan la kata kat GH ni xbagus..ok, cuma diorg kadang2 ala kadar la..yelah, nama pun general ye dok?
makanya, cargas la aku laki bini ke INS specialist centre plak..ramai kata doc pakar situ bagus..xpe, kita try la..klau bleh ikhtiar, kita cuba la kan..

alhamdulillah, smua ok..xpayah tunggu lama sebab pagi2 aku dah tercongok situ..pkul 11 lbh dah setel amek ubat smua. skali tgk, makin meramai plak manusia datang..seb baik dtg awal kan....
alhamdulillah, bila doc check, bby smua ok..maknye je xberapa ok, but sokay2..." dun wory..kita kasik ubat dlu, next month come again, i want to see ur condition..just take a good rest n dunt be pressure "...cute eh doc tu..heheh..dia pun terang gitu gini..kami laki bini pun tanya gitu gini jugak..n so far, puas hati..
cum ada sesuatu yg agak contingencies masa scan tu...hihihi..sampai mlm kami laki bini duk hairan2...but, its not a big problem..asal, anak sihat, sempurna n cukup sihat...alhamdulillah...


skang laki aku keja berleter la..pesan suh mkn ubat tu betul2..

iberett dah kena mkn 2 bijik 1 hari sebab HB sedikit rendah..pastu ubat yg amek semlm pun kena mkn 2 bijik jugak..utk kuatkan rahim..n ubat tu cukup utk 4 minggu sebelum g jumpa doc bulan depan...so, mmg kena habiskan...masalahnya skang ni, bila mkn ubat tu, badan akan jadik parkinson sket..hehehe....menggeletar abis kaki tangan nih....
tapi xpa...demi mu wahai anak...mak redho....dengan harapan dan izinNYA...semuanya akan baik2 je...


sekarang semakin menghampiri fasa yg terasa enjoy being a preggy mommy...heheh...
eh, tu bukan perut aku ekk...mampus kena pelangkung ngan laki mengkalu letak gambar perut sendri kat sini!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...