Search This Blog

Saturday, August 20, 2011

20 dah..

dah 20 ramadhan dah.. kejap je kan masa berlalu. masa mula2 puasa tu...aduii mcm mintak nyawa tunggu nak berbuka.. now dah 20 hari dah puasa . walaupun mak sebenarnya posa xsampai 20 hari pung..hahaha.. nak buat cena, mak xmampu.. jenuh la pasni nak mengganti..tapi hari ni aku puasa..cuba utk bertahan walaupun tghr td dah menggelupur lapar. semlm dah xposa, hari ni puasa pulak..selang2 tu ok sket.hari ni kan xkeja, cuaca lak sejuk sebab hujan dr tghr..so, ok la sket..now pun dah nak pkul 5..ok la kan..

tinggal 10 hari je lagi. eh, 9 jelah. kan jangka raya 30hb... minggu depan je lagi nak keja..pastu dah nak raya..huii..best2..xsabar oh! nak raya kan, sapa yg xsyok..

xdak nak merepek apa ptg ni..saja jek online jap sementara nak siap2 balik u mah abah ptg ni. hari ni balik buka posa kat sana plak..
besok nak kena g INS..follow-up checkup kat sana. duk set dah laki bini ni, mcm2 nak tanya kat doc tu nanti..yelah dah masuk fasa last dah ni. 33 mgg dah. so, kena ready dah utk bersalin nnt. walau bukan 1st time beranak, tp maybe xsama dgn yg dlu. yelah, yg dlu, sakit, pastu trus beranak.. cam, eh, dah beranak dah pun..heheh..smuanya unplanned kan..kali ni harap2 smuanya berjalan lancar..

okes.. nak g siap2 dah.. nak gerak mamat tu bgn tdo 1 hal. dia klau xcukup tdo, ngamuk2 mcm bebi xcukup tdo tu...mencik aku nak layan...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...