Search This Blog

Loading...

Friday, October 28, 2011

lengkaplah sudah...

alhamdulillah..now dah 61 hari dah.. meaning dah 2 bulan usia amni..syukur..
dia pun sihat2 je..
sekarang lengkaplah kehidupan kami suami isteri...ceewahh ayat,x tahan!!
yelah, sapa yg kawen xnak ada anak kan?
ikutkan, thn lepas pun dah jadik mama dah..tapi tuhan cuma pinjamkan dia sementara jek utk kami..xpa, mungkin smua tu lebih baik utk arwah kan?
bila tgk amni, mmg mengingatkan aku kepada arwah..klau ikut dah setahun lbh la usia dia..nnt bila amni dah besar, aku akan bawak dia ke kubur abang dia..insyallah

seronok oii ada anak! hahahha
giler keciwi...skang ni rasa mcm xgamak nak tinggal dia nak masuk keja nnt. rasa mcm nak jaga sendri..
tapii....sapa nak bag kau duit?? laki ko ceo duty free tu ke kak yah oiiiii... verangann laaa

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...