Search This Blog

Monday, November 14, 2011

fat baby of Iris

raya haji lepas, sepupu aku meh umah.. dia pun ada baby, sebaya amni..cuma dia tua sket la. bln 3 kut klau xsilap dia bersalin..
aku tgk dia masa bersalin tu jek. masa lam pantang hari tu br tgk pulak. raya haji baru ni tgk buat kali ke 3..

subhanallah...................... besau gabak dah! ni entry masa dia br bersalin.



xrotate plak kat dlm ni.. lantak ah malas nak edit dah...
gila berketoi budak ni.. baru 7 bln camtu berat dah berapa belas kilo ntah.. minum susu mak dia jek. mak plak aduhai...sadis... kecik kenet je.. mau senget pinggang nak dokong anak besau gini.. bapak pun kerempeng jek... nasib korang la...hahahaha

dek kerana debab, skang ni br dia blh pusing nak menyulur.. lambat sket sebab berat bontot...hahaha
syok duk gomoi dia.. dah la debab, gebu, putih melepak..mcm nak gigit2 ja lengan tu. duk kenyeh2 ja bila org duk agah dia..suara slow je. klau ngan amni, mmg xterlawan la suara tu. dah debab suara pun xmo kluar.. hehe

ops, lupa... nama dia Iris Iman. skang ni yg kecik la ( sebab mcm ada perancangan nak tambah lagi jek mak pak dia tu ), yg sulung kakak, then 2 org abang yg subhanallah punya buas! kena skali ngan aku, duk lam keta senyap.. tau takut... ni makngah ok.. bak kata amierah, angry makngah....heheh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...