Search This Blog

Loading...

Tuesday, December 20, 2011

wangiiiiii

2 thn dah kut xbli parfume.. sebelum ni, habis jek, bli baru... xleh kalu xdak parfume..
since peknen last year, smua parfume ntah kemana hilang tah. peknen thn lepas ngan thn ni sama jek peelnya. hidung ada masalah sket. bau wangi xleh, bau busuk lagik la xbule. peknen thn lepas, xpakai wangi2 pun. so, parfume smua simpan. dah selesai branak, mcm dah xminat ngan parfume tu. lagipun parfume klau dah lama, bau dia xthn dah. nak mencari parfume mcm malas, so aku bli kat bodyshop jek. elok jek peknen pulak thn ni, eh xblh bau pulak dah.. so simpan pulak parfume tu.
skang ni, smua parfume yg lama tu, duk lam kotak jek. nak himbau sayang plak sbb botol dia cantik. simpan  jelah buat pekasam.
since dah lama xbli minyak wangi nih, masa kat duty free tu, grab lah 1. memula nak bli lancome hypnose. tapi tu dah biasa pakai, nak bli lancome yg baru tu, apa ke nama ntah, bau cam manis sangat. dah bau gula2 plak. kang semut hurung aku plak. nak bli dkny, ermmm, xdak bau best.. last, bli gucci. sebab bau dia aku suka . dlu ada laki aku bwk balik botol kecit conet tu. dia slalu la dpt yg tester tu. duk ngorat salegirl jual parfume tu, dapat la 2,3 ketol. aku la yg  tolong ngabiskan.
nak bli yg latest, huiii.. dekat 300 sebotol. xkoser la kut. gucci ni pun 200 lbh. tapi since laki aku keja situ, leh la pakai diskaun utk staf.. heheh.. soka2.. staf kat situ pun dah kenal aku dah.. senang  nak dapat diskaun, xyah nunggu laki aku dah.. ada gak parfume yg diskaun sampai 30%, tapi tu stok lama.. xbest2..
aku amek botol kecik jek. ada botol besau, tapi xmo sebab nanti lelama bau dia kureng... maka, berwangi2lah aku skang ni ngan parfume baru.. muehehehe


aku suka beli parfume. klau dah habis, xbuang, simpan botol tu.. sebab botol tu ada yg cantik..
sebeday aku dah dekat.. klau nak kasik hadiah, leh kasik minyak esen..mueheheh

4 comments:

  1. perfume ni mmg best..tp pecah dh coz jatuh sendiri yg buat huhuhu...rugi tul baru 1/4 guna...

    ReplyDelete
  2. alaa.. ruginya. dah la mahal kan.. xpa2, bli yg baru nnt ekk

    ReplyDelete
  3. nak beli yang baru tu x tau bile...jawabnyer beli yg murah jenam sama ok la kan hehehe

    ReplyDelete
  4. btul2.. bli yg pati tu. yg tu pun long lasting gak bau dia..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...