Search This Blog

Loading...

Monday, January 02, 2012

2nd toys Amni

last 2 weeks, aku bli toy utk amni lagik. 2nd toys utk dia. beli online jugak.. xdan nak mencari, sudahnya beli online saja. sronok beli online ni.. klik2, tup2 dah sampai umah. tapi, mengkalau xdak duit dlm maybank2u, sampai ke sudah ko klik, terkelip2lah mata ko kat situ. tapi lagi bahaya klau ada banyak duit dlm mekbank2u tu.. duk klik2, tau2 jek mata  ko dah terkelip2 tgk duit sudah yillek..


beli menda alah ni. kat page mana, adui sudah keterlupaan.. duk usha2 kat tenet masa lunch break kat opis hr tu. ngah da discount, grab 2 ekor singa ni. beli yg terang2 sebab baby umo2 amni ni alert ngan kaler2 terang dlu. ada bunyi2 singa tu. tapi bukanlah mengaum yek anak2. klau picit kepala singa tu tetiba jek mengaum, bukan anak jek terkejut, mak pun bule pitam sama.. yg singa panjang kaler oren tu, bila picit ada bunyi pek pek.. mcm bunyi hon apek jual ikan. yg kepala singa besar mata juling tu, da loceng kring2 bila goyang..
bila goyang2 amni tertoleh2 cari.. maknanya pendengaran dia ok. bila lalukan depan dia, ke kiri ke kanan, mata dia ngikut jek.. penglihatan dia pun ok lah kan..

budak kecik ni skang pandai jelir lidah.. duk agah2 dia, tersengih2, jelir lidah skali. klau dia geram tgk kepala singa tu, lagi dia jelir.. pastu air liur pun meleleh skali.. kekekek... tapi dia blom pandai pegang lagi. klau letak singa tu atas dada dia, dia kuis2 jek.


dlu g shopping, sebok usha kasut, henbag, make up. skang usha baju baby, mainan bby.. geram kut tgk mainan.. xsabar tgg dia besar nak bli toys.. hehe.. duk sronok ke anak, xdak kasut baru yg elok nak pakai meh keja. duk blasah pakai sandals yg  bli time peknen dlu tu. pastu duk pakai wedges bli 2 thn lepas, skali tgk baru2 ni dah terkoyak.. **sedih...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...