Search This Blog

Loading...

Wednesday, January 04, 2012

hadiah sebeday

bulan lepaskan besday aku.. dah cukup umo aku 29. now dah thn 2012, makanya thn ni aku dah 30.. erkkk.... nightmareee!!! bai bai twenty... muehehehe.. pasni jgn perasan muda yek kak yah... sedor ke diri tu sket..

dah tua2 gini, xdak la org nak kasik hadiah dah kut. thn lepas, akak ipar aku kasik perfume. laki aku? tiap2 tahun duk recycle ayat yg sama bila aku minta hadiah.. teruk eh, mintak hadiah kat laki.. kakakak.. manalah tau dapat ye dok? time bercinta dlu, xkira hari kasik hadiah. xmintak pun dapat. xpayah tgg hari jadi, hari isnin, selasa, rabu, kamis, tau2 jek dtg bwk hadiah.. skang ni datang lah hari apa pun, buat dek jek.. ater, time bercinta ye dok.... dlu dia slalu kasik aku coklat, pastu lampu tdor, bantal, erm.. apa lagik ek.. wahhh, mcm banyak je kan..

n of cos la dia org 1st yg wish besday kat aku. sanggup tu tunggu sampai tgh mlm. cukup2 jam jek, meh wish kat aku. kiss2, peluk2, wish besday.. auuwwwwwwwwwwww.. sweet ok! tapi bila tanya hadiah, trus xjadik sweet dah. ayat recycle dia " kan papa dah kasik kasih sayang yg xterhingga kat mama".. panggggg!! tgg la, besday dia plak bulan ni, aku nak recycle ayat tu jugak... kekeke

besday aku thn ni jatuh hari sabtu. kebetulan kawan adik aku dtg tdor umah aku hr tu. tghr tu diorg kluar jln2. skali bila balik, eh ada hadiah plak utk besday girl nih... malu ai.. :).. lama dah xdpt hadiah.. sedih kan..



tadaaaaaaaaaaa.... dapat frame gambar.. tenkiu2...





ops... bukan yg itu saja yek..
tiap2 thn, time besday aku akan bli something utk diri sendiri.. sebagai penghargaan kepada diri sendri.. ayat xmenahan ko kak yah. -- dah xdak org belikan, so, beli sendri.. - tu ayat yg tersirat.. kakakak
besday thn lepas aku beli gelang kaki. emas la.. tp now dah diconvert jadik gelang tgn. sebab mak aku bising aku pakai gelang kaki. kekeke..
tahun ni nak tau aku beli apa? .. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...



























tinggggggggggggg... gadget baru.. henpon.. mueheheheh
tapi ni aku beli a month before besday aku lagi. mmg dah pasang niat nak bli henpon baru masa besday nnt. tapi masa p usha2 tu trus jatuh centa n grab trus. xsempat nak tgg bulan doblas dah. consider hadiah besday jugak lah sbb mmg niat cenggitu. now, aku mmg dah jatuh centa mati dah kat samsung galaxy ace ni. cinta ku sudah beralih arah.. hehe.. dlu kan aku duk guna henpon sony ericcson.. 3 ketoi henpon aku sblm ni smua sony. now nak try samsung plak. mmg awesome lah! sebab leh main game angry birds... kekekek.. ni br galaxy ace, blm galaxy tab lagi. memula mcm nak bli galaxy tab. tapi bila pikir2 mcm xdak guna sgt pun. tgk ke harga plak, ermmmm, pikir lagi pat ratus lapan kali.kak yah xdak sen oi.. pikir lagi 2, 3 hari, xjadik bli sbb nak bli barang utk rumah baru. so, kena pikir mana lagi penting kan.. perabot umah or galaxy tab.. dan aku lagi sokaaaaaaaaaaaaaaa tgk perabot. tapi xbli apa pun utk umah baru sbb bajet dah yillek. bli meja mkn jek.. pastu kena simpan utk buat kitchen kabinet n gril pintu. kena kumpul duit plak pasni nak bli sofa baru, kabinet tv baru, tv baru, peti ais baru.. oiiiiiiiiii...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...