Search This Blog

Loading...

Tuesday, February 14, 2012

Bayi susu ibu


walaupun amni xfully bf, but until now, amni still bf..
fully bf sampai 2 bulan jek, pastu terpaksa campor. i've my own reason to do this. bukan sesaja nak kasik fm. masa duk peknenkan dia, mmg dah pasang niat nak kasik fully bf, but, kita hanya mampu merancang.. ceewah.. muehehe.. but, aku akan pastikan amni terus bf selagi dia nak n aku akan usaha jugak supaya susu terus ada.. sebab skang ni mcm xmemberasangkan sgt.. sebab dia bf time weekend n malam jek.. lagipun senang dow, xpyh susah2 bgn tengah2 mlm bancuh susu... kannnn
semua org tau kebaikan n kelebihan susu ibu.. so, new mummy kat luar sana, please...paling kurang, first month tu, kasik la susu ibu.. semahal mana pun susu yg kita beli, xkan sama dgn susu yg keluar dr ibu itu sendiri... xperlu berbangga berapa harga susu anak, but proud to feed to our precious one!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...