Search This Blog

Tuesday, February 14, 2012

kekasih2 ku

hari ni 14 feb.. hari valentine.. malas aku nak berjejeh panjang lebau kat sini.. rasanya smua org tau apa tu hari valentine n y kita xleh celebs. aku dgr kat berita radio hari tu yg pejabat agama nak pantau n cekup kapel islam yg celebs valentine.. hmmm.....

klau terlalu taksub n mengagung2kan valentine tu, xpatut la kan.. tapi klau sekadar meraikan hanya dengan dinner or giving a gift, to remember or show ur love to the special one, xsalah kut.. but, with ur halal partner la. ada yg celebs dgn mak ayah.. yg tersayang jugak kan.. tapi xsemestinya tgg hari valentine, every day bule jadi hari kekasih..

dlu time bercinta, xpayah tgg hari kekasih ke, hari jadi ke, hari raya ke, tetiba jek, eh ada hadiah.. berbunga2 la hati time tu. mana taknya, tetiba dpt coklat, dapat hadiah.. syok oooooooooooooo.. tapi, dah kawen ni, ko berzikir la bgtau, 'hari ni hari jadi mama, hari ni annivesary kita la papa'.. dapat wish tu pun dah kira baik dari dia xlupa.... hampesss.. heheheh.. ada gak la hadiah2 tu,cuma xsemeriah dulu... sila bersyukur yeee

skang ni klau aku cakap 'papa dah lama xkasik  mama hadiah'..dia cakap pe tau? 'tu dah bagi seketoi... nak lagi?' mata refer ke amni... muahahaha.. romantik dok laki haku?




inilah dia kekasih2 ku... hadiah terindah dlm hidup aku sekarang... -- nilah jadiknya bila bapak ngasuh anak, duk snap gambar plak--




ini kekasih2ku dulu, kini dan selamanya! love u much!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...