Search This Blog

Loading...

Monday, April 16, 2012

DAH MAI DAHHH

apa hal plak title entry hari ni jadik caps lock nih..
hmmm.. nak bgtau betapa shocknyer aku ini pagi.. phewwww



** pic from google


anak sapa ntah ni.. yg pasti bukan amni sebab matanya biruuuu.. muahaha..
ginilah aku lebih kurang pagi td.
gile engkau xterkejut.. tetiba aku dah datang bulan!! perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
tanjat maimon tauuu..
amni dah 7 bulan setengah, baru skang turun balik period aku..  bajet leh sampai setahun ke, skali dah datang dahhhh.. klau x, jimat duit xpayah beli pad.. kannnn?

dah la tetiba dtg bulan, dan2 tu jugak senggugut menyerang. hampess..

seb baik ada lagi stok pad kat umah, klau xmenggagau la pagi tadi. dah la nak g keja lagi, klau cuti ok la sket. klau dah nazak sangat, pakai pampers amni jelah.. buleee? ok, xkelakarrrrrr..

pasni kena bli stok pad pulak. baru semlm beli stok pampers amni. mana nak dapat mamypoko size m 44 keping 32 hengget.. poket dah nak kering pun beli jugak lah alang2 dah pegi.. hadoiiii... rm rm rm rm... sesak napas..










** dah datang bulan nih, senang sket nak  merangcang keluarga. bangsa jenis subur ni payah sket. kena berhati2 di jalan raya yeeeeeeeeeee


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...