Search This Blog

Monday, April 23, 2012

rasa lain macam

hari ni rasa lain macam sket bila mai keja. bukan sebab black monday ye..

hari ni mcm pelik sebab meh keja sensorang.. slalu amni ada temankan. hari ni amni temankan papa dia pulok.. jelesss..
start hari nih tugas hantar n ambik anak, bapak take over. sebab umah pengasuh baru ni sejln ngan bapak dia nak g keja. aku pun bule jek nak hantar, cuma kena pusing sket, mcm umah pengasuh lama jugak. tapi bapaknya mmg lalu situ, so apa guna ada bapak racer ye dok?

mcm xharap pun ada. yelah, pagi tadi dia nak letak car seat amni kat blakang, bukan kat sebelah driver punya seat tu. oii.. pagi2 aku dah angin. sebab dia kata dekat jek ngan umah, xpa duk belakang pun. amboiiiiii.. sebab kwn dia duk tumpang dia g keja, so, kwn dia duk depan. ewah2.. kang aku tazkirah kang.. laki nih klau ngan kawan, terjun lombong pun sanggup kan.. tensi aku!

hari ni amni duk ngan bbysitter baru. harap2 dia okeh. tghr ni br dapat call tanya dia ok ke tak. katanya ok sebab ada kawan. fuhh.. runsing pkr pasal nak cari pengasuh nih. seb baik makcik ni nak ngasuh. sedara in law aku. dekat jek ngan umah. harap2 dia xmengada2 duk situ. mgg lepas duk ngan sepupu aku. duk ngan diorg gelak ja manjang. yelah, ada org duk layan dia main. nak tinggal trus ngan diorg pun susah gak. skang ni diorg cuti, ada la kat umah. pas diorg sambung blajar balik, amni nak hantar mana plak? time tu dia dah kenal org, dah serasi.. haaa lagi haruu.. ikutkan mmg senang hati la klau duk ngan dorg nih sbb diorg mmg suka budak n amni pun ok jek ngan diorg smua..

oii.. rindu amni!!!


klakar ok gambar ni. cebik  mulut apasal ntah.
jamboi atas pala yg xtahan.. trademark dah tu.. kata angry bird.. hahahhaha






**.. hari ni update blog masa lunch. xkluar lunch sebab kite puase hari ni yeeee... puase ganti. xlambat dah nak masuk rejab, pastu syaban, pastu ramadhan, pastu syawal.... aaagagaga.. 14 hari ok kena ganti puasa! kurus la haku!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...