Search This Blog

Loading...

Wednesday, June 13, 2012

ke I-city kita...

mlm ahad pas g wedding tu, tdor umah ciklan. xtau nak g memana, dia ajak g i-city.. dia g ambik amierah kat pasoh skali sblm tu. syok budak tu main ngan amni. kejap2 nak riba, nak dukung.. rajin ngasuh ye k.long..


sblm pegi, isi perut dulu. tgk ar tu, nak duduk dekat amni ngan pakngah. dlu kemain takut kat pakngah. pastu xtakut dah, malu plak.. skang ni berkepit plak ngan pakngah sampai xlayan makngah.. jeles makngah!
dinner kat restoren thai. apa ke nama tempat, tidak la ku tahu.. tp xjauh dr umah abg aku kat damansara tu. sooodap giler. servis pun cepat. harga, mahal xmahal sgt la.. tomyam putih sedap, sup ayam sedap, ikan 3 rasa sedap. yg kureng, telur bungkus. mmg xjln.. xhabis mkn pun. yg lain, clear. last skali sudah mkn, kami laki bini la. hahahah


sudah sampeiiiiiiiiiiiiiii..
otw, dedua budak tu tdor. sampai, baru gerak. kesian amni. mengamok jugak la. time tu dah pkul 10 lbh. masa tdor dia. mana xngamok kan.. so, kami kat situ sejam lebih je. amierah xpuas hati.. hahahah.. xpa, awak dah penah dtg dah punn...


mcm biasa, mak yg hover. beli cekak lampu mikey tu sorang 1. amni xmo pakai, mak la pakai. pegi kl kali ni, dia xmo kat org kecuali mak bapak dia jek. klau nak ambik jugak, make sure mak bapak dia xdak. klau x, mmg xdpt la. naik muscle aku dukung budak nih.. sabar jelah..


gedik btoi budak ni.. otw blk, kencing dlm sluar. muncung jek mulut kena marah ngan bapak dia.. pakai la kain tuala sampai umah.. hahahahah...
amierah naik ketapi kat blakang tu sampai 2 round. menjerit2 sronok.. kang org ingat mamat yg jaga pintu tu apak sedara ko plak meah oi.. yelah, lepas dia, dia lagi.. ramai gak la duk beratur tu..


takut nak naik mula2, tapi apak dia angkat letak atas tu. amni? xdak mood dah. muka selebet jek. panggil pun buat dek je..
makanya, marilah kita pulang.
blk umah, tukar baju, ngamuk lagi. jiran sebelah kang hairan pulak tetiba dgr suara budak nangis tgh2 mlm.. jenuh gak la nak tdorkan dia mlm tu.. berdendang sayang mak ko ni..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...