Search This Blog

Tuesday, July 24, 2012

salam ramadhan





dah masuk 4 hari puasa, aku baru hegeh2 nak say, salam ramadhan to all readers.. - readers yg brapa kerat ni.. mekasih kepada yg berkunjung walaunpun silent readers..auwwww.. haku skang ni mls sungguh nak hupdate n blogwalking also... sindrom gamaknya.

slalu org letak gambar mesjid, ketupat la, bulan la bl buat entry ramdhan, ni aku letak lain sket..
aku cilok dr google ye. dr mana asal gambar, malas mau ambil tau..

ni 1st year berpuasa as a mother. yesssss.  fitness training ya. budak pp kembong yg semakin aktif tu agak menguji kesabaran. dah bg dia tdor, setelkan keja umah. elok dah setel, mau lelapkan mata barang seketika. mintak mahap laaaa. elok ko letak kepala, elok tu la dia jaga.. dengki ko ye nak... sabau2...

but sokay, tu cuma weekend. gamaknya gimanalah bs dia. hadoihhh.. kena bg lbh kut bln ni.

bnyk nak crita, but, nanti2 lah. mlm, pas berbuka, malas nak on lappy dah. golek2 ngan amni lg beshhh..


 tgh pikir ni nak masak tomyan utk besday bos ptg ni.. utk keponakan aku, haziq. maksu pun dah lupa sbb dah lama xmasak.. dah la xleh rasa.. kang xsedap, trus haziq xmo dah... sblm ni asik la sebut tomyam maksu sedappp... hahahahah






** mau cerdas dan cergas di bulan puasa? minum K29.... insyallah... xdak la melembik je sehari.. heheheh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...