Search This Blog

Friday, November 16, 2012

Wedding pic Dato LCW again..

xjemu kan tgk gambar perkahwinan jaguh badminton negara kita, DLCW? ni barulah weeding of the year. eh, ada yg kata wedding of the century yee.. yelah, bajet juta2, majlis pun gempak. walaupun sponsor, tapi gempak gila kut. sesuai la dgn taraf dia kan? juara dunia kut.. tapi, wedding org cina mmg slalu gempak kan?
aku ngan abah aku mmg minat badminton. jarang la nak miss klau ada game besar2 kat tv. nak2 klau team malaysia kan. mmg pecah rumah la kami duk jerit2.  bl dia kawen ni , kawen plak dgn org dr bidang yg sama, mcm ohhh, so sweet.. eheh


siap ada bankuet pertama, kedua bagai kan? ko mampuu.. untung wong mei choo.. berbaloi bercinta and tunggu lama kan?

Photobucket
agong pun hadir. permaisuri dah pakai tudung. alhamdulillah.. balik dr buat haji lepas, trus pakai tudung. 1st lady dah bertudung, harap pemimpin (wanita) yg lain tururt serta lah  ye.

Photobucket
cantik sangat!!!

Photobucket
meleleh air liur aku tgk baju ni. merah ang ang!! cantikkkkkkkkkkkkkkkknya.. LCW trus jadik hensem. sebelum ni ensem jugak, tapi yg ni lagik ensem.

Photobucket
katanya gaun yg putih ni nilainya hampir 1.5j. kesahihannya, xpasti pulak aku. tapi itulah yg aku jumpa di blog2. klau betul, bertuahnya badan








Photobucket
sweet eh? wedding org cina mmg gini. pengapit perempuan or lelaki pakai sama. slalunya kwn2 rapat and sedara mara. bergu kebangsaan pun ada.. bridesmaids je ke? eheh

gambar lain ada lagi kat sini

Photobucket
yg ni mkn mlm ke2. haiyoo.. kesian pengantin, letih la asik senyum.. kawen skali je maaaa.

Photobucket
yg ni, tetamu kehormat, isteri PM. PM xdatang eh? yg ni thn lepas buat haji, tapi xpakai tudung pun.. opsss!

Photobucket
mcm princess kan? sweet gilerrrr...


lagik gambar kat sini.. bule tgk hari2. xjemuuuu..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...