Search This Blog

Loading...

Thursday, December 06, 2012

Bayview katanya

hai hai hai.. kak yah bersiaran langsung nih.. lama dah hupdate. sebok sangat la kononnya..
ni bersiaran langsung dari Penang Bayview Beach Resort.. bukan bercuti ye, tapi bekerja.

ada seminar. Seminar Kebangsaan Sumber Elektronik di Malaysia. kami jadik tuan rumah. organizer la.. from 5-7 dec. tapi dah kata tuan rumah, 4 hb dah sampai penang. seminggu sebelum tu masing2 dah berlari xcukup tanah. mcm2 kerja nak kena buat. but sokay, dah biasa coz this is the 2nd time. 1st on 2010. bos kata nak buat dwi tahunan. so, next is 2014. 1st time buat just 2h 1m. 2nd time up sket jadi 3h 2m. next time up lagi ke? eheh..

letih. tapi seronok. pengalaman smua ni. sekali sekala keluar dari kerja hakiki. eh, masih lagi. sebab aku kat sini kena part teknikal jugak. cuma persekitaran berbeza. jumpa ramai org dr pelbagai organisasi. mostly yg datang from library jugak. ada jugak dr other oranization but background still xlari jauh.. its about online resources. and we have a presenters from international library and we do the book exhibition too. from book supplier in malaysia. then, datang seminar and do the book selection for next year.

tudia kak yah.. ada presenter omputih, truih hupdate belog jadi omputih jugak. padahal cakap pun berterabur.. ptuii

ni dah 2nd day. esok, jemahat baru habis. tghr jangkanya. habis, kemas2, balikkkkkkkkkkkkk.. huwaaaaa.. mak dah nak meroyan teringat kat anak. seb baik siangnya keja bnyk, lari sana sini, mlm dah letih gila, tdor dah mcm mati. klau x, kang xleh lena sebab teringat kat anak. kat bapaknya teringat jugak, tapi kat anak lagi baaaaaaanyak rindunya.. huhu.. tapi bila kol kat tokwan, katanya amni cool jek. main2, gelak2, guling2,makan pun banyak. xdak nak uk ek apa pun. tantrum pun xdak. baek pulak ek amni bila duk ngan tokwan. klau dengan bapaknya, hadoihhhh.. aku kadang2 nak hilang sabar nak layan mengada2 dia tu. anak bapak sangat..

xdak masa bersuka ria pun. nak g jenjalan tgk sunset sambil main air laut pun xlarat dah.. tgk la petang ni. kalau rajin... mueheh.. ni duk hupdate pelaporan sebenarnya. berpinau dah mata aku duk belek laporan sorang2 nak mausk balik dlm word. tetiba hari ni wifi hotel bagus sket. mengkalau tak, dr hari sampai, lembap nak mamp. slow mcm siput babi. nak kluar logo google tu pun mau 4 hari.nak buka pesbuk lagiiiii lah berakar. guna berukband henpon gak bagus. hotel besar, wifi cam haremm..





gambar dari instag.. mabuk duk edit, take 5 jap. cekelap angry bird. beli kat duty free. lembut gitew. manissss.. kak pah kata mkn kepala babi.. bhahahahahha


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...